טיפול ביולגי מסוג מבטרה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/07/2021 | 17:28 | מאת: מרינה

שלום האם טיפול ביולוגי בשם מבטרה מחסל את כל תאי ה- B? מה בדיוק עושה הטיפול הזה - ההסבר באינטרנט לא ככ מובן. צריכה לעבור את הטיפול הזה וממש חוששת. האם אוכל לחזור לעבודה אחרי כמה ימי מנוחה?

שלום מבטרה מפחיתה בצורה משמעותית תאי B. זו דרך הפעולה וזו הסיבה לתופעות הלוואי הפוטנציאליות שהן בעיקר סיכון מוגבר לזיהומים. כדי להפחית סיכונים יש מקום לבצע חיסונים 4 שבועות לפני תחילת הטיפול- לפנאומוקוק, הפטיטיס B, קורונה וכו'. התרופה נסבלת היטב ויש עימה ניסיון רב ותוצאות טובות. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים