בדיקת קומפלטימנט סי 3

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/07/2021 | 22:55 | מאת: א

שלום דר,בת 50 בדיקה קומפלימנט סי 3 יצאה היום 82 שהטווח מתחיל ב 83 השאר הכל תקין.האם מעיד על מחלה??מאד מודאגת,תור יש לי רק עוד שבןע לא אתקבל עקב עומס מטופלים לפני.אודה לתשובה.בעבר יצא 84 והיה רשום נמוך לידו.ופעם 105.זה ככה ב 3 שנים אחרונות3 פעמים שנעשה.תטדה מראש

שלום מקובל להתייחס לבדיקה זו רק בהקשר רחב יותר של בדיקות וממצאים. לבדה הבדיקה גבולית ובדר"כ חסרת משמעות

27/07/2021 | 21:38 | מאת: א

תודה רבה

27/07/2021 | 21:45 | מאת: א

דר,הסי 4 תקין בטווח.הגלובולין 6 בדיקות לא הגיעו ונאמר בבירור של האחות עםהמעבדה כי יקח חודש.האם זה קורה דבר כזה משך חודש?שנה שעברה תוך יום קיבלתי הכל.גם כל הבדיקות שלי לא נמצאות בתיק נמצאות באופק יש מצב שלא נבדקתי והתוצאות ביד שלי מהמכונה לא אמיתיות?2 רופאין במוקד סופשבוע לא ראו אותם בכלל.יודעת כי בפורום עונים לבעיות בריאות אבל מאד דואגת כי קורה משהו .האם שמעת על מקאה כי לוקח חודש לגלובולין??הגלובולין קשור אני מבינה לסי 3,אם יצא תקין כל הגלטבולין אז הכל בסדר למרות ש סי 3 82??הטווח אצלנו מתחיל ב 83.באינטרנט רואה שמ 88 כך שדואגת.אודה לתשובותיך על הכל מראש.

מנהל פורום דלקות מפרקים