כאבים חוזרים והולכים בשתי כפות הידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/06/2021 | 16:54 | מאת: שני

היי :) כבר מספר פעמים (במרווחים כמובן) אני סובלת מכאבים ממש קשים בכפות הידיים ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר לטפל בזה? (אני מקלידה הרבה עקב העבודה ושמה כרית תומכת)

שלום אן פרטים מספיקים בתאורך לעשות אבחנה. הקלדה ממושכת אכן יכולה לגרום לכאב בכפות הידיים מסיבות שונות.

13/06/2021 | 12:32 | מאת: שני

היי, הכאבים הם לא במפרק כף היד אלא בכף היד עצמה כלומר מרכז כף היד וגם באצבעות. הכאבים הם דוקרים מאוד וממושכים. במנוחה ממושכת זה משתפר אבל לא מפסיק. זה קורה בתדירות של אחת לחודש למספר ימים ממושכים ואז חולף וחוזר שנית בחודש שאחריו

מנהל פורום דלקות מפרקים