תרופה ביולוגית-ארלזי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/06/2021 | 21:53 | מאת: עליזה

אני מאובחנת כחולת דלקת מפרקים פסוריאטית (ללא פסוריאזיס ) מזה כ 3 שנים. מתחילה כעת טפול ביולוגי בזריקת ארלזי 50 מג. תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש שפור?תודה

שלום השיפור מתחיל מהר לאחר שבועיים ( 2 זריקות צפויה התחלת שיפור) בהצלחה

21/12/2021 | 19:33 | מאת: עופר

הזריקה אמורה להשפיע מ 3 חודשים

21/12/2021 | 19:39 | מאת: עופר

אני לוקח ארלזי מיתקרב ל3 חודשים ולא עוזר כרגע אמרו לימ לחכות 3 חודשים ואים לא יעזור נחליף לקחתי רמסימה אנברל רמיקד שנים רבות חולה בכטרב קשה חמור מאוד אין הטבה שום ביולוגי לא עוזר כרגע מדובר במחלה עים הרס חמור של כול המיפרקים הקטנים הגדולים סגירת מיפרקים דוצ במבוק ספיינל מחלה יותר מ26 שנים צוואר הורג אותי יש חבור מצב חמור ממתין לישועה אוליי יעזור לי הנזק כבר נעשה סיארפי לאיורד אחרי הטיפול מקווה להטבה השמח ליעוץ אים מישהו מכיר משהו טיפול או תרופה השמח להצעה

מנהל פורום דלקות מפרקים