מה זה osteitis condensans ?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/04/2013 | 13:18 | מאת: שרון

לאחר חזרה פעם שנייה בתוך חודשיים של כאבי גב תחתון חזקים, שלח אותי רופא משפחה לצילום רנטגן, שם כתוב בפענוח שמנח החוליות תקין, מבנה ומרווחים בין חוליתים שמורים, רושם של שינויים בשטח איליאקלי של מפרקים SI דו צדדי - יתכן OSTEITIS CONDENSANS ILII מה פרוש המונחים הללו? כמובן שאלך לאורטופד אך עד שאקבל תור, אני דיי מודאגת... תודה, שרון

14/04/2013 | 13:25 | מאת: שרון

התכוונתי בהודעה הקודמת - רושם של שינויים ניוניים בשטח איליאקלי....

שלום מדובר במונח ארוך שפרושו שינויים לאחר לידה. אם לא ילדת אזי צריך להתייחס לזה אחרת.

14/04/2013 | 15:05 | מאת: שרון

תודה לך על התייחסותך המהירה. עדיין לא הבנתי מה המשמעות של מונח זה. אני עברתי 2 לידות רגילות, לידה אחרונה לפני 5 וחצי שנים. האם זה עדיין קשור לדעתך ללידות ומה המשמעות? תודה שוב שרון

מנהל פורום דלקות מפרקים