קשר בין תסמונת רנו לכאבי פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/05/2021 | 22:52 | מאת: רובי

לפני כ6 שנים אובחנתי עם תסמונת רנו, לפני כמה שנים שמתי לב שכשהידיים קרות מופיעים לי כאבים בפרקי האצבעות שנעלמים בחימום. בימים האחרונים ללא קשר לחום הידיים התחילו אצלי כאבי פרקים בידיים, הופנתי לבדיקות דם ורנטגן. האם יש קשר ידוע בין תסמונת רנו לכאבי פרקים? האם קור יכול לפגוע במפרקי הידיים? והאם זה מעלה את הסיכוי שלי לחלות במחלות כמו דלקת מפרקים שגרונית? תודה מראש

שלום תסמונת ריינו לעיתים יכולה להיות קשורה במחלות מפרקים. כדי לבסס קשר מסוג זה יש להבדק אצל ראומטולוג ולבדוק מספר בדיקות דם שיכוונו לאבחנה

מנהל פורום דלקות מפרקים