כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/04/2013 | 12:56 | מאת: יוכי

מזה כשנה ישנם כאבי גב באגן אשר מתגברים בשעת מנוחה . בבוקר אינני יכולה לקום מהמיטה ובלילה כל תזוזה גורמת לכאבים חזקים . כנ"ל כאשר אני יושבת בכסא שקוע מעט. הוזרקו לי זריקות למפרקי הגב במרפאת כאב אשר לא הקלו ולו במעט . מה ניתן לעשות על מנת להקל את הכאבים ( כדורים לא ממש מועילים ) ועל איזו מחלה מרמזים התסמינים ? לציין שעברתי ניתוח כריתת דיסק לפני שש שנים אולם הכאבים הנוכחיים לא דומים לכאבים אז . תודה

שלום אנשים שהיתה להם התערבות כירורגית בגב וסובלים מכאב גב צריכים להיות מוערכים על ידי אורטופד - רצוי מי שעוסק בעמוד השדרה. אם אין תלונות נוירולוגיות יהיה צורך להעריך אם יש צורך בהדמייה. פעמים רבות מקור הכאב הוא בחולשה של שרירי הגב והטיפול היעיל ביותר הוא אימון.

מנהל פורום דלקות מפרקים