חיסון קורונה האם מוקדם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/03/2021 | 17:33 | מאת: לבנת

שלום. לפני 6 וחצי חודשים קיבלתי עירוי אחרון של מבטרה. אני רוצה לעשות חיסון לקורונה. האם זה מוקדם מדי וכדאי להמתין עוד? אציין שלפני אחד העירויים בעבר עשיתי חיסון להפטטיס A אחרי 7 חודשים שלא קיבלתי עירוי ולא התפתחו לי נוגדנים (לכן אני חוששת שזה מוקדם)

שלום זה תלוי בתדירות קבלת ה MABTHERA. ככל שתתרחקי מהעירוי האחרון כך הסיכוי להתפתחות נוגדנים גבוהה יותר. 6 חודשים זה סביר.

04/04/2021 | 16:45 | מאת: המשך

תודה רבה. האם יש בדיקה שאפשר לעשות כדי לראות מה המצב של מערכת החיסון? אם כן - אשמח לדעת איזו בדיקה בדיוק

מנהל פורום דלקות מפרקים