כאבים בזרועות ותחושת חום

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/03/2021 | 13:02 | מאת: אני

שלום, אני בת 40, כבר למעלה מחצי שנה שאני סובלת מכאב בזרוע שמאל (מאיזור הכתף ומטה). זו היד החזקה שלי והכאבים מקשים עלי להזיז ולהרים אותה כרגיל, ובנוסף יש לפעמים גם תחושת חום בזרוע . לאחרונה, הכאב הזה עבר גם ליד ימין. מעבר לכל זה, כבר תקופה שאני סובלת מכאבים באיזור הכליות בעיקר כשאני ישנה + גירוד מטורף בקצות האצבעות ברגליים ולעיתים בידיים. (רק בלילות) לצערי הרב יש לי בעיה קשה עם בדיקות דם, אני לא מסוגלת לבצע בדיקת דם , לא מסוגלת בגלל פחד נוראי. (הפעם האחרונה שעשיתי היתה לפני כ-3 שנים) איך אפשר לעזור לי אם אני לא אעשה בדיקות דם? תודה מראש

שלום הדבר החשוב הוא להתשם בשיחה ובבדיקה ממקור הכאב. כאב בידיים יתכן ממקורות שונים - למשל לחץ על עצבים בצוואר. בדיקה ושיחה חשובות יותר במקרה זה מבדיקת דם

14/03/2021 | 23:19 | מאת: אני

תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים