דלקת מפרקים שגרונית!!

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/03/2021 | 15:52 | מאת: דנה

היי ד"ר! ביולי האחרון האצבע בכף יד טיפה הייתה נפוחה ללא כאבים הלכתי לרופאת משפחה והיא שאלה אותי עם יש לי קישיון בוקר והיה לי לתקופה מאוד קצרה כמה חודשים לפני ונעלמה. היא שלחה אותי לבדיקות דם Crp 0.5 Rf 190 Ana שלילי Anti ccp>300 חיובי אין לי כאבים במפרקים הלכתי ל3 3 ראומטולוג ים בכירים בארץ ואמרו שאין לי דלקת פרקים שגרונית ורופאת משפחה אמרה שכן יש לי מה לעשות??? אני עכשיו בהריון חודש 7 אין לי שום כאב

שלום תקופת ההריון יכולה לגרום להפוגה בדלקת מפרקים. אם הכאב יתחדש לאחר הלידה יש לפנות שוב לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים