RHEUMATOID ARTHRITIS

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/03/2021 | 17:10 | מאת: אלינה

שלום! אני בת 65, בסך הכל בריאה. לפני מספר חודשים סמתי לב על עוות במפרק הדיסטלי באצבע זרת יד ימין, ללא סימני דלקת, ללא כאבים. ממששת קשר על שם HEBERDEN. למיטב הבנתי זה התחלה של RHEUMTOID ARTHRITIS. אני לא מתכוונת בשלב זה לעסות בדיקות ולקחת תרופות (מפרק קטן אחד ללא כאבים). השאלה- איך לעצור את התהליך ולא לתת לו להתקדם? אולי שינוי תזונתי? מה מזיק ומה עוזר? תרגילים? מה מזיק ומה עוזר? תודה רבה מראש

שלום רב RHEUMATOID ARTHRITIS לא מערב את המפרקים הדיסטליים של האצבעות. התאור שלך מתאים יותר מכל לאוסטיאוארטריטיס. אם אכן כך אין לזה טיפול מוכר.

מנהל פורום דלקות מפרקים