סאקורליטיס, קשר בין זה לבין פצעים על הקרקפת והפנים והאם יש טיפול נוסף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/02/2021 | 19:57 | מאת: רועי

רציתי לדעת לגבי סאקורליטיס. האם יש טיפול שהוא לא הטיפול של הזריקות הביולוגיות ויש דרך אחרת. האם יש דרך להקל את הכאב על ידי שינוי תזונה או אורך חיים כזה או אחר? האם יש קשר לפצעים בקרקפת ופצעים על הפנים בגלל הדלקות

שלום הכאב הנובע מסקרואילאיטיס עשוי להגיב לנוגדי דלקת שאינם סטרואידים כגון אתופן/ארקוקסיה/נקסין/איבבופן וכו'. הטיפול בתרופות ביולוגיות נועד בעיקר לאנשים שאינם יכולים ליטול טיפול בנוגדי דלקת שאינם סטרואידים בשל תופעות לוואי /התוויות נגד וכן כדי למנוע נזק לעמוד השדרה לאורך זמן.

מנהל פורום דלקות מפרקים