חיסון קורונה ושימוש ביומירה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/02/2021 | 09:29 | מאת: לילך

שלום, אשמח לדעת האם היומירה וחיסון הקורונה מבוססים על אותה הטכנולוגיה והאם ייתכן שחיסון הקורונה יבטל את השפעות היומירה? שואלת כי אני חולת as מטופלת ביומירה שמונה שנים . מספר ימין לאחר חיסון הקורונה הזרקתי יומירה ולא ניכרת השפעתו. תודה

שלום אין קשר בין הטכנולוגיה של HUMIRA וטכנולוגיית החיסון. החיסון עלול לגרום לכאב מפרקים אצל חלק גדול מהאוכלוסיה ואולי יותר באנשים עם דלקת מרקים קודמת ויתכן שזו הסיבה לתחושה של השפעה פחותה של ה HUMIRA. ממליץ להמשיך וליטול הן את ה HUMIRA והן את החיסון השני. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים