למי פונים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/04/2013 | 15:46 | מאת: אסנת

בת 25 עם אבחנה של אנקילוזינג ספונדיליטיס ופיברומיאלגיה משנית. מטופלת באלטרול וגלולות למניעת הריון.בשנה האחרונה סובלת מבעיות בנרתיק אשר לא נמצא להן פתרון ע''י גניקולוג ומומחית לרפואת נרתיק. האם קשור לבעיות עור ולרקע הראומטולוגי? האם אני מפתחת מחלת עור שקשורה לדלקת מפרקים? האם יש מקום להתייעץ עם ראומטולוג?

שלום ANKYLOSING SPONDYLITIS מטופלת ע"י ראומטולוג. איני מכיר קשר ברור עם בעיות בנרתיק בהקשר זה. לא ציינת מהי בעיית העור. יתכנו בעיות עור הקשורות ב ANKYLOSING SPONDYLITIS כגון פסוריאזיס ותופעות אחרות נדירות יותר.

14/04/2013 | 14:45 | מאת: ריבה

ממליצה לך מתוך ניסיון אישי תיבדקי את רמת הויטמין D3 אם חסר יש לזה קשר למחלות רבות רצוי לקחת עם קאלציום כי זה מעלה את רמת הבסיסיות בגוף ואז המערכת החיסונית מיתמודדת יותר טוב עם מחלות תקלידי את שם הויטמין בגוגל ותיקראי על כך יש המון חומר שמסביר את זה

מנהל פורום דלקות מפרקים