סיכום ריאמטולוג.......

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/01/2021 | 12:31 | מאת: דודו

שלום דר מה זאת מחלת מפרקים ספונדלארתרופיה?? האם היא מסבירה כאבים מפושטים במפרקים ?? התחלתי ב סלאזופירין 2 כדורים ליום ואחרי שבועיים 4 כדורים ליום,מתי אתחיל להרגיש הטבה בכאבים?

שלום ספונדילוארטרופתיה היא משפחה של דלקות מפרקים שבהם איננו מוצאים נוגדנים עצמיים . בדר"כ מדובר במחלה המערבת את מפרקי הגפיים התחתונות ולעיתים את עמוד השדרה. סלזופירין הוא טיפול התחלתי מקובל במצבים כאלה. השפעת הטיפול ניכרת לאחר כחודשיים בד"רכ. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים