אנקילוזינג ספונדיליטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/04/2013 | 19:58 | מאת: שגיא

שלום ברצוני לשאול תוך כמה שנים מהתחלת תסמינים של אנקילוזינג ספונדיליטיס ניתן יהיה לראות סימנים של סקרואיליטיס בצילום אגן? צילום כ 2-3 שנים לאחר תחילת התסמינים היה תקין כעת עברו 5 שנים. האם בשלב כזה רוב רוב הסיכוי שכבר יהיה לזה ביטוי בצילום? ראומטולוג חושד בבכטרב. לא אושר MRI. האם זה צפוי להראות בצילום? תודה

שלום התהלליך לוקח מספר שנים אך ישנה קבוצה של אנשים בהם לעולם לא נראה סימנים בצילום ונראה ממצאים ב MRI שיכולים להופיע ולהיעלם.

מנהל פורום דלקות מפרקים