חשש לדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/04/2013 | 22:35 | מאת: גקו

לדר שלום אני בהיריון בשבוע 35 בבדקת דם בשבוע 32 התקבל תוצאה של קשעת דם 90 CRP שווה 1 בבדקה חוזרת אחרי 10 ימים היה שפור קל בשקעה 78 , הרופא המליץ לקחת פרודזון 20 מג ל4 ימים ולהמשך 15 מג לעוד 4 ימים ועוד 10 מג ל4 ימים נוספים ו5 מג לעוד 4 ימים עד 0 שאלתי היא האם זה משפעה על העוברים אני בהריון תאומיים תודה מראש

03/04/2013 | 22:38 | מאת: גקו

יש קצת כאבים ביידים ונימול ב3 האצבעות של היד שזה מאד מפריע

14/04/2013 | 13:01 | מאת: דיווי

אני לא רופא אך טיפול סטרואידי בזמן היריון נשמע כסיכון גדול. אולי עדיף לסבול את הכאבים ולחכות לאחר הלידה להמשך טיפול. עדיף טיפול אלטרנטיטבי כדיקור מאשר תרופתי כשאת כל כך קרובה ללידה. שוב, אני לא רופא. סתם היגיון בריא.

מנהל פורום דלקות מפרקים