אשמח לעזרתך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/03/2013 | 19:23 | מאת: VI

שלום ד"ר יקר! לאחרונה אני סובל מהתעוררות בשעות הלילה משינה עקב הרדמות כף היד שלי(לרוב שמאל אבל גם ימין מגיע מידי פעם ולפעמים באצבע המורה) הידיים נרדמות ומעירות אותי,וכן קפיצות שרירים שמופיעות לי בצורה מוזרה במנוחה ואו בסתם ישיבה.זה דיי קבוע אך עם תדירות משתנה.מתחילת הבוקר הקפיצות מדלגות מה4 ראשי לשרירי הרגליים וגם בכת שמאל עשיתי מוחEMG,MRI,ובדיקות נוירולוגיות בחודש האחרון(לפני הרדמות ידיי בלילה)ובדיקות דם כולל ;בי12 שיצא 170 אך בגדול ללא כל ממצא חריג.(צירפתי לך את הבדיקות האחרונות) נכון שקשה לאבחן תסמינים אלה אך לאחרונה גיליתי דבר שאולי יכול לסייע בהשערתך ואולי תמליץ לי מה לעשות. גיליתי שבכף יד שמאל אם אני לוחץ על התעלה הקרפלית קבוע לשניה ועוזב יש קליק כזה ותזוזה מינורית של המפרק. בצד ימין אין קליק והכל בסדר.. שאלתי היא ממה הדבר נובע?מה לעשות?ולמה קופצים לי השרירים בגוף במנוחה וקבוע לאחרונה?,פעם ברגל פעם ירך פעם יד..מתסכל ומטריד כבר הרבה זמן..המוזרות שלי בכל הסיפור הזה היא שאין לי כאבי תופת בגב או בצוואר שיכולים להעיד על בעיה... רק מין חולשה(רכות בלי ראש כבד) כזאת בעורף וטיפ טיפה חוסר תחושה(אולי אני מדמיין אך כך אני מרגיש...) בצירוף ה"קליק" הזה בכף היד שאיני יודע מה הוא מעיד וקפיצות השרירים בכל הגוף...מה אני יגיד לך ד"ר פחד אלוהים השאלה שלי היא כזאת :האם הבדיקות שעשיתי עד כה יכולות להרגיע טיפה או שאולי נעשו מוקדם? ? והאם בדיקת הולכתה עיצבית בפעם השניה יכולה לסייע בהשוואה בין השניים? הקפיצות בשרירים הם קבועות בכל זמן שאני במנוחה הם מופיעות מתישהו..וזה מפחיד אותי מצטער על ההטרדה ד"ר אני פשוט מאוד דואג ממחלות חשוכות מרפא שמציירות כל הזמן תמונות בראש..וגם לאחר כל הבדיקות שעשיתי אני מיואש מתחנן כבר לשלול את כל המחלות של השרירים והעצבים אבל כל הקפיצות של השריר וההירדמויות של הידיים וההתעוררות בלילה מדאיגים אותי ועושים לי מין גהינום . תודה וחג שמח בדיקת ההולכה העיצבית לחץ כאן: http://jpg.co.il/view/51570d2c45d2e.jpg/ בדיקת הדם האחרונה לחץ כאן: http://jpg.co.il/view/51570dd67faaf.jpg/

שלום התאור שלך הוא של בעייה שרירית/עצבית ולא נראה כקשור כלל לבעיית מפרקים. נראה כי עברת בירור מקיף שנמצא תקין. זה צריך להרגיע אותך. המשך הבירור צריך להתבצע דרך הנוירולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים