טיפול בדלקת חוליות מקשחת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/09/2020 | 22:13 | מאת: אורי

שלום האם קיים טיפול לדלקת חוליות מקשחת שהוא אינו ביולוגי, ושתופעות הלוואי שלו לא כוללות סיכון לסרטן ולזיהומים? אם לא קיים כזה, מה כרגע התחזיות לעתיד מבחינת הטיפולים? לפי הידע שיש היום, איזה טיפולים יהיו בעתיד לדלקת חוליות מקשחת? תודה

שלום ניתן לתת תרופות נוגדות דלקת מסוג NSAIDS כגון CELCOX INDOMED . יש עדויות מעטות שתרופות אלו מאטות את התפתחות הנזק . ישנן עדויות טובות יותר שטיפול ביולוגי מאט את התפתחות הנזק. תופעות הלוואי של הטיפול הביולוגי מעטות יחסית

מנהל פורום דלקות מפרקים