שמוש בארקוקסיה לכאבי מפרקים- סקרואלאיטס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/03/2013 | 00:05 | מאת: נירה

ד"ר קמחי, תודה על תשובתך המהירה. בינתיים הפסיק את הארקוקסיה בשל הקאות, בחילות וחום - מקווה שזה ווירוס ולא תופעת לואי של הארקוקסיה. מתלבטים מתי לחזור לארקוקסיה, אם בכלל. יצטרך להתחיל לקחת מההתחלה? כמה אפשר עוד לקחת אחרי שלקח כבר 5 ימים ללא הטבה משמעותית. האם אין סקנה לנזק בלתי הפיך כשהדלקת פעילה? האם נכון לבקש לעשות שוב mri?עשה לפני כ-7-8 חודשים. תודה וחג שמח

שלום אין צורך לחזור על ה MRI אם הארקוקסיה לא גורמת להחמרת הקוליטיס ניתן להתשמש בה בבחור צעיר ללא חשש בהתאם לצורך לאורך תקופות ארוכות. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים