כאבים 7 חודשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/03/2013 | 20:41 | מאת: יפית

שלום, בת 37 7 חודשים לאחר לידה קיסרית שניה. סובלת מכאבים בצוואר מאז הלידה בצד שמאל ובחודשיים האחרונים מכאבי ברך ימין, בשבועיים האחרונים רגישות וכאב(בעיקר מבלילה) בכתף ימין, גם הגב לעיתים יותר לעיתים פחות. מרגישה את עיקר הכאב בלילה כשאני סטטית, או צריכה לזוז ולפנות אל התינוקת, במהלך היום יותר נסבל. אבל קצת מדאיג שאבר מצטרף לאבר ושהכל כואב. אורטופד מצא את הבדיקה שלו תקינה, והפנה אותי לראומטולוג. יש לציין שבחודשיים האחרונים אני חווה גם סטרס נפשי ותחושה שצריכה עזרה ותמיכה מהסביבה שלי. (גוף נפש, תמיד קשור...) האם יש סימנים למחלת מפרקים מהתיאור שלי? תודה וחג שמח, יפית.

שלום קשה להתחייב מתאורך. אם אני צריך לנחש על פי התאור לא מדובר בבעיה דלקתית אלא בעומס פיזי/נפשי. אם יש כאב במנוחה או נפיחות ( למשל בברך) יש בהחלט מקום לפנות לראומטולוג. חג שמח ומזל טוב.

מנהל פורום דלקות מפרקים