דלקת בפרקים אחדים באצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/03/2013 | 19:03 | מאת: אדית

שלום ד"ר קמחי, אני בת 63, סובלת מדלקת שיגרונית מזה כשנה וחצי-שנתיים בפרקים אחדים באצבעות. [סובלת גם מכאב באזור האגודל ביד שמאל, מזה שנים אחדות, וכן מבריחת סידן ורמת סוכר גבולית]. מה ניתן לעשות לשיפור הפרקים המודלקים והכואבים? לא מטופלת כיום בתרופה. משככי כאבים אינם הפתרון הרצוי מבחינתי הן מבחינה עקרונית והן מפני שהכאבים ברמה נסבלת. תודה מראש

שלום בדלקת מפרקים שגרונית יש טיפול תרופתי שאינו נוגדי כאב. אני לא בטוח שאת משתמשת במינוח הנכון. פני לראומטולוג ובררי איתו האם יש מה לעשות. חג שמח

מנהל פורום דלקות מפרקים