כאבים ונפיחות במפרקי הידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/04/2020 | 23:52 | מאת: רונית

שלום ד'ר,בת 51 סובלת מזה מספר שנים מכאבים בכפות הידיים,נפיחות,לאחרונה חשה החמרה..בקושי יכולה לקפל את האצבעות ופעולות הכי פשוטות גורמות לי לכאב רב.הייתי אצל ראומטולוג שאבחן אוסטואתריטיס אך לא קבלתי שום טיפול.האם עליי להמשיך לסבול ללא שום טיפול מתאים? אודה לחוות דעתך.תודה

שלום רב אם אכן מדובר באוסטיאוארטריטיס הטיפול הוא סימפטומטי כלומר מריחה מקומית של נוגדי דלקת ( וולטרן או טראומיל ), מידי פעם ניתן להשתמש בנוגדי כאב פומיים. לתקופות קצובות ניתן להשתמש בסד. במצבי קיצוניים ניתן להתערב ניתוחית- יש להיוועץ עם אורטופד כף יד

מנהל פורום דלקות מפרקים