כאב בעורף ואצבעות ידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/03/2020 | 07:44 | מאת: איציק

שלום אני בן 51 בריא בדרכ כבר מזה חודש סובל מכאבים בחגורת צוואר ובייחוד בעורף כמו נוקשות מסוימת בעורף,,לאחרונה גם באצבעות הידיים והמרפק..הכאבים הם בייחוד בלילה בשינה ,היד ימין נרדמת לי ואני לא יושן טוב מהכאב,גם בבוקר שמתעורר הכאבים לא עוברים,רק במהלך היום יש הקלה ,עובד עצות וסובל מה לעשות תודה

שלום התאור שלך יכול להתאים לדלקת מפרקים מסוג מסויים. מציע לפנות לראומטולוג. רצוי להגיע אליו עם בדיקת - שקיעת דם ו CRP RF . אם חלילה יש כאב ראש/הפרעה בראייה או הפרעה בלעיסה או חום לפנות לחדר מיון.

23/03/2020 | 18:03 | מאת: איציק

להלן תוצאות בדיקת הדם אם תוכל לתת מבט תודה..אי אפשר לקבוע תורים כרגע בעיה.

מנהל פורום דלקות מפרקים