בבקשה התיחסות לשאלתי:

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/03/2013 | 14:38 | מאת: שרית

לא קיבלתי תגובה לשאלה ששאלתי ואני חוזרת עליה - הבעיה היא שבחודשים האחרונים אני מרגישה את הכאב גם בעת מנוחה, זה משפיע גם על חוסר יכולת לתפקד כמו פעם עם הידיים בבית - קשה לי פתוח קופסאות, לקלף, לגרד וכל לחץ כלשהו על אצבעות הידיים לא נעים לי. זה מפחיד אותי. האם עליי בכל זאת להפסיק את עבודת הקלדנות? שמא היא גורמת לשחיקה מואצת? אודה לך מאוד על תשובה כנה.

שלום אין תשובה חד משמעית לשאלתך. להערכתי אין בעבודתך בכדי להאיץ את התהליך.

מנהל פורום דלקות מפרקים