חשד ללופוס וטיול שטח באוסטרליה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/01/2020 | 22:52 | מאת: איזבלה

שלום ביתי לאחר ארוע קרישדם ברגל אובחנה בתסמונתapla נוטלת קומדין מאוזנת.כיום חשד ללופוס בעיקר בשל c3 c4 גבוליים ואף פחות לעיתים מעונינת לצאת לטיול גדול הכולל מאמץ גופני האים מאמץ גופני ולינת שטח עשויים לגרום ללופוס.מרגישה טוב מאוד ללא סמפטומים האים בדיקות דם משלים גבוליים ולעיתים קצת מתחת מעידים בהכרח על התפתחות לופוס תודה רבה אשמח לחוות דעתך

שלום ערכי משלים נמוכים הם רק מרכיב אחד באבחנה של לופוס. יש צורך במדדים נוספים לצורך אבחנה. הבעיתיות העיקרית במסע לארץ מרוחקת ובשטח הוא השימוש בקומדין. בהצלחה ובריאות שלמה.

מנהל פורום דלקות מפרקים