סקרואיליטיס ..................

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/04/2019 | 18:41 | מאת: סקרואיליטיס

שלום ... עברתי בדיקת ct אגן והאבחנה שלא ברורה לי היא ... Sacroilitis not elsewhere classified lt הייתי שמחה לדעת מזה אומר לא מכוון , כי יש בנוסף אבחנה לדלקת מפרקים שיגרונית ולומבגו . תודה.

שלום רצוי שהראומטולוג יבחן את הסיטי בעצמו ויחליט אם מדובר בשינויים שמשנים את האבחנה של סוג הדלקת או ממצא מקרי.

30/04/2019 | 20:05 | מאת: סקרואיליטיס

הראומטולוג המטפל כתב את האבחנה הזאת בנוסף לדלקת מפרקים שיגרונית רק לא הבנתי מהוא סקרואיליטיס לא מכוון מבחינה רפואית ומזה אומר כשיש הבחנה כזאת

מנהל פורום דלקות מפרקים