osteoartritis מה שטיפול המומלץ ?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/01/2013 | 12:15 | מאת: דבורה

שלום, טרם קיבלתי תשובה בפורום על פעמיים ששאלתי. רציתי לדעת מה הטיפול המתאים למחלה הנ"ל. פרקי אצבעות בידיים פגומות ועם הזמן גרוע יותר. הרופאים אומרים לי שאין הרבה מה לעשות. האם זה נכון ? אודה לתגובתכם, תודה מראש.

שלום ל osteoartritis של כף היד אין באופן מעשי טיפול טוב. ניתן להקל על הכאב באמצעים תרופתים רגילים , במשחת וולטרן ובחימום מקומי. כשיש מעורבות של בסיס האגודל ניתן לנתח.

29/01/2013 | 21:12 | מאת: דבורה

ד"ר, רציתי לדעת אם החימום צריך להיות יבש. .? תודה מראש. דבורה.

מנהל פורום דלקות מפרקים