ליאור

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/01/2013 | 13:15 | מאת: .

שלום דוקטור הרופא אמר לאימי בעקבות הכאבים הקשים שסבלה וסובלת שיש לה Polymyalgia rheumatica נתן לה קורטיון זה החודש השלישי 1 בעקבות נפיחות סביב העניים ,וקצת כאב שם, אם הדלקת יכולה לפגוע לה בעניים. 2 היא מזיעה כול לילה אם זה חלק מהמחלה 3 באיזור השכמות יש לה נפיחות אולי דלקת אם זה מקובל 4 היא לוקת יחד עם קורטיזון, 3 פעמים ליום לערך מורפיום נוזל אם זה מקובל למצב של Polymyalgia rheumatica 5 אם רק מה שקובע זה ה- esr ו- crp 6 כמה זמן לוקח לטפל במחלה זו מניסיונך 7 אם התרופה היחידה למחלה היא רק קורטיזון ,ושהיא בטוח תעזור תודה רבה מראש דוקטור

שלום POLYMYALGIA RHEUMATICA מגיבה תמיד למינון נמוך של פרדניזון. אם זה לא המצב אז יש לחשוד בתהליך אחר. ממש לא מקובל שהחולה זקוק למורפיום. אם זו אכן המחלה בדר"כ אין תחליף לפרדניזון. במקרים יוצאי דופן מוסיפים מטוטרוקסט.

מנהל פורום דלקות מפרקים