הקלות בפסיכומטרי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/01/2013 | 14:51 | מאת: חולה חדשה

אובחנתי לפני מספר שבועות כחולה בדלקת מפרקים שגרונית.אני מתקשה בהליכה, או בישיבה ממושכת. וסובלת מכאבים במפרקי הירכיים וכאבים קלים יותר במפרקים אחרים כמו מפרקי האצבעות וכו'. אני אמורה לגשת לפסיכומטרי בעוד חודשיים, אבל אני מתקשה לראות איך אוכל לשבת מספר שעות רצוף ולהתרכז.. שאלתי היא כזו, האם המרכז הארצי לבחינות והערכה מכיר את המחלה הזו? הוא נותן הקלות מסוימות בבחינה כמו הפסקות בין הפרקים או תוספת זמן באופן אוטומטי למי שחולה בה? מאוד חשוב לי להצליח במבחן , ללמוד באוניברסיטה ולאפשר לעצמי להתפתח להתקדם- למרות המחלה, ובלי הקלות - קשה לי לראות איך אוכל לעשות זאת...

שלום מחלתך עדיין טרייה וקרוב לודאי שעדיין אינך בהפוגה מלאה. ברגע שבעזרת התרופות תכנסי להפגוה הדברים יראו לך הרבה יותר אופטימיים. מובן שאפשר לקיים אורח חיים תקין ומלא עם המחלה כולל לימוד באוניברסיטה. לגבי הבחינה- בקשי מהראומטולוג שימליץ על הקלות ( משך זמן או הקלה אחרת הנראית לך/לו והגישי את הבקשה למרכז הבחינות.

מנהל פורום דלקות מפרקים