כאבים בגב עליון מצד שמאל מזה כמה שנים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/01/2013 | 16:12 | מאת: Yunus

שלום אני בן 50 עם פוליו ברגל שמאל ,מזה כמה שנים אני סובל מכאבים כמעט כל הזמן בגב עליון מצד שמאל מקביל ללב הכאבים האלה מורגשים עם תנועות שאני עושה בגב וגם בלי תנועות , עשיתי בירור מקיף ללב יצא תקין אבל עדיין הכאבים לא נעלמו ניסיתי כמה תרופות נגד כאבים לא עזרו , שאלתי איזה כאבים יכולים להמשיך כל כך הרבה זמן בלי לדעת מה הגורם שלהם ולרפא אותם ? אבקש את עזרתך

שלום כאב הנמשך שנים מקורו בדר"כ אינו בזיהום או בגידול. לרוב יהיה מדובר כנראה בשינויים גרמיים ( בעצמות) בעלי אופי נווני.

24/01/2013 | 22:32 | מאת: Yunus

שלום דר אם כך המצב מה הצעתך להקלה בכאבים הבלתי נסבלים .

מנהל פורום דלקות מפרקים