טיפול ב אוסטאוארתריטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/10/2018 | 14:34 | מאת: צבי שחר

שאלתי, אני סובל מ אוסטאוארתריטיס בכפות הידיים ,זה התחיל באצבע אחת ,ולאט לאט התפשט ליתר האצבעות,ועם הזמן גם ליד השנייה ,טופלתי בתרופת פלקוניל(plaqueni) למשך חצי שנה,בזמן הזה לא ראיתי עצירת מצב או שינוי,ולכן הרופאה הפסיקה את הטיפול, האם ידוע שמכשיר "בי קיור לייזר פרו" יכול לעזור ?

שלום במהלך השנים נוסות טיפולים רבים למצב זה. אף אחד לא הדגים שיפור/עצירה של התהליך. הטיפול כיום הוא סימפטומטי בלבד. בבסיס האגודל ניתן לנתח לפעמים כדי להקל על הכאב.

מנהל פורום דלקות מפרקים