בעיה ראומטית או אורטופדית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/01/2013 | 16:47 | מאת: אליהו

היי דוקטור קמחי יש לי נפיחות ואדמומיות במפרק האצבע שלי ביד שמאל באמצע כבר חמישה ימים , כאב לי בהתחלה עכשיו אין כאב אפילו במגע , האדמומיות היא רק למעלה וגם היא משתפרת במהלך היום, הנפיחות יש לציין לא יורדת לי. את האצבע אני מצליח להזיז ומתפקד איתה כרגיל ללא שום בעיה אומנם בבקרים ישנה מן נוקשות איזורית שחולפת במהלך היום בבדיקות המעבדה שלי הכל יצא תקין. אין עוד איזור שבו יש נפיחות או אדמומיות תיתכן בעיה אורטופדית או שאלו תסמינים של בעיה ראומטית ? אליהו.

שלום אם לא מדובר במקרה בבעיית עור הממוקמת מעל המפרק אזי נשמע שמדובר בבעייה דלקתית ( ראומטית) ולא אורטופדית

מנהל פורום דלקות מפרקים