שאלה רעיונית איך לנהוג

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/01/2013 | 19:09 | מאת: עמיקם נביס

מצב: חולה באנקילוזינג ספונדליטיס זקוק ל 2 כדורים ליום אחד בבוקר ואחד בערב של משכח כאבים דלקתיים ללא סטרואידים במשך חודש אחד סה"כ 60 כדור. החולה באי בודד ויש לו רק 30 כדור ורק עוד 30 יום יביאו אספקה איך ינהג? האם יקח 15 יום 2 כדורים ליום אחד בבוקר ואחד בערב ו 15 יום יסבול או יקח כל יום כדור אחד ויסבול בחלק השני של היום או יקח כל בוקר חצי כדור וכל ערב חצי כדור יסבול כל היום אבל פחות

שלום מדוע באי בודד?

20/01/2013 | 06:23 | מאת: עמיקם נביס

הוא על אי בודד כדי לבטל את האפשרות שיגש לבית חולים לבית מרקחת וכדומה, כבר ענו לי תשובות משונות כאלו כמועדיף טיפול ביולוגי, נו אבל הבנדם באי בודד כנראה ששם לא הרופאה היא זו שכתבה את התשובה אלה הפקידה שבחרה תשובה מרשימת התשובות המוכנות.

מנהל פורום דלקות מפרקים