תיקון תשובת mriארטיטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/08/2018 | 15:37 | מאת: אילי

שלום לאחר בדיקת mri בכפות הרגלים נאמר לי עי הריאומטולוגית שאיני חולה בדלרת מפרקים.שבועים לאחר מכן.קיבלתי תיקון תשובה ובה נאמר כך:בשיחה עם הרופא המטפל אין סיפור של טראומה הממצאים כמתואר באבחנה המבדלת של הממצאים באצבעות כף הרגל ןלאור האנמזהסביר להניח שמדובר בארטיטיס.אשמח לקבל הסבר על הנאמר.בתודה מראש אילי

שלום ממצאי MRI כמו כל בדיקה אחרת צריכים להיות חלק ממכלול מרכיבי מידע שבעזרתם מגיעים לאבחנה. למשל בצקת בעצם ב MRI יכולה לנבוע מחבלה מדלקת או מזיהום . על כן תוספת התשובה. ההחלטה על פענוח התשובה היא על ידי הרופא ששלח אותך לבדיקה.

מנהל פורום דלקות מפרקים