תכנון כנס בבית חולים מאיר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/01/2013 | 19:33 | מאת: אסנת עטר

אנ חברת הנהלת עמותת עינבר, יזמתי את הקמתה לפני 27 שנים בשנת 2012 התחלנו פרוייקט חדש וזה ארגון כנסים במרפאות הראומטולוגיות, ארגנו כנסים בבני ציון, בתל השומר לחולים ראומטיים וכנס נוספ לחולי לופס. הרןפאים ששיתפו פעולה הם: פרופ' רוזנר, פרופ' לנגביץ, פרופ' שינפלד, פרופ' אלקיים. כאחראית עלאירגון כנסים בעינבר הייתי רוצה לארגן בשתוף איתך בבי"ח מאיר, אשמח אם תיצור איתי קשר 0505566472 . הכנסים הם בשיתוף חברות התרופות תודה

שלום בימים אילו אנו מתכננים בשיתוף עם העמותה כנס בנושא PSORIATIC ARTHRITIS

מנהל פורום דלקות מפרקים