פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/01/2013 | 19:16 | מאת: erez

אני בן 18. סובל מפסוריאטיס קלה. לפני שלושה חודשים התנפחה לי הברך, כולל נוזל. הראומטולוג אמר לי שיש לי דלקת פסוריאטית ואני מטופל בתרופה. יש קצת שיפור אבל הברך עדיין נפוחה אבל אין כאבים גם בזמן מאמץ. לפני כן, הייתי מאד פעיל ספורטיבית (ריצות, משחקי כדור, חדר כושר). האם ריצה, משחקי כדור ואימוני כוח מותרים לי? האם אלה יכולים לעכב השגת הפוגה במחלה או לגרום להחרפה? האם אלה יכולים להביא להתפרצות חוזרת כשהנפיחות תחלוף?

שלום עומס פעילות יכול הן לגרום להתלקחות דלקת והן לפגוע במפרק שהוא כבר מודלק. ממליץ לך לעסוק בפעילות מתונה יותר.

מנהל פורום דלקות מפרקים