תוצאות ana

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/12/2012 | 20:38 | מאת: נעמה

שלום רב. אני בת 41 בריאה נשלחתי על ידי רופאת המשפחה לעשות בדיקת דם שמש בשל איבחון של רופא עניים על יובש בינוני. אין לי שום תופעות לוואי פרט לעיתים כאבים קלים בידיים עקב עבודה פיזית קשה של ספרות כלבים.כמו כן עברתי הפלה , שתי הריונות תקינים ושוב שתי הפלות שאחת מהן ודאי בגלל החשפות לקרינה בבדיקה. התוצאה היא: ana indeterminat anti ana- 7.00 (0.01-0.05) indeterminat כל שאר תוצאות ה- anan -תקינות. שאלתי האם יש צורך לחשוש ממשהו.

שלום הפרטים שאת מוסרת יכולים להצטרף לכלל אבחנה ספציפית. רצוי לגשת לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים