דלקת בפרקים שונים לזמן קצר. בדכ לפני הקיץ והחורף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/04/2018 | 21:17 | מאת: ש

מגיל 30 בערך (היום 47) מדי פעם, פרקים שונים מתנפחים וכואבים. עובר אחרי יום-יומיים, ומופיע במקום אחר. ברך, קרסול, מרפק, אצבע בכף יד וכיוב. בפעם הראשונה פניתי לאורטופד, עד שהגיע התור כמובן שהנפיחות ירדה. לא פניתי לטיפול אחר מאז. מצרף תמונה של הקרסול הנפוח התורן. צד ימין. מה כדאי לעשות?

שלום התוכנה שבידי אינה מאפשרת צפייה בתמונות. נפיחות מפרקית אינה תקינה ומרמזת שמדובר בדלקת. מציע לתעד במצלמת הטלפון ולפנות לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים