נוזל סינאבולי בברך האם יחזור לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/03/2018 | 12:58 | מאת: אורחת

היי, אני בת 27, כחודשיים עם כאבים ונוזלים בברך ככל הנראה בגלל תנועה לא נכונה במהלך אימונים. לפני 5 ימים הייתי אצל ראומטולוג אשר ניקר את הברך, הוציא את הנוזל (אמר שנראה תקין), והזריק לי קורטיזון (דפומדרול) השאלה שלי היא האם זה פתר את הבעיה לתמיד ואני יכולה לחזור להתאמן כרגיל? (הברך כבר לא כואבת) הנוזלים יכולים לחזור? ואם כן אחרי כמה זמן? בנוסף, יש לי קצת תופעות לוואי מהזריקה, אחרי כמה זמן השפעת הזריקה פגה ויחלפו תופעות הלוואי? בנוסף שמתי לב שהרגל של הזריקה רזה יותר מהרגל השניה, האם זה תקין? תודה רבה

שלום 1. הרגל רזה יותר כי השריר מתדלדל עקב חוסר שימוש בתקופה שהברך היתה נפוחה 2. לא ברור לי אם הנוזל נשלח לבדיקה לראות אם דלקתי. אם הוא לא דלקתי ונגרם כתוצאה מחבחה המשך המעקב צריך להיות של האורטוד ויש להמנע ממאמץ. 3. פיזוטרפיה לחיזוק שרירי הירך ללא כיפוף הברך ( יש דרך יעילה לעשות זאת )

מנהל פורום דלקות מפרקים