תוצאות mri.............

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/02/2018 | 10:31 | מאת: ריקי

בוצעה בדיקת MRI על רקע דלקת פרקים סרו נגטיבית וחשד ל AS עם CRP מוגבר וHLA B27 שלילי נפיחויות בקרסול וכאבים מופשטים בכל הגוף . אילו הן התוצאות : שינויים פוקאלים סובכונדלרים בעצמות איליקאליות באיזור הגידי ... יש סימנים של אנטזופתיה . רציתי לדעת מהיא אנטזופתיה ? ומה זה אומר לגבי ממצאי ה mri שלי ? אציין שאני סובלת בעיקר במנוחה ולרוב בשעות הבוקר המוקדמות עם קישיון בוקר מטורף .

28/02/2018 | 21:23 | מאת: ריקי

סליחה ...שינויים סקרלוטים סובכונדלרים בעצמות איליקליות באיזור הגידי . סימנים לאנטזופתיה ...

שלום הפענוח של תוצאות ה MRI הוא מורכב וחייב להיות בהקשר של התלונות. חלק ממה שמתואר יכול להתאים לדלקת אך לא בהכרח. התלונות על נוקשות הבוקר והכאב במנוחה מכוונים גם הם לתהליך דלקתי. יש להמשיך במעקב הראומטולוג ולהחליט על המשך הדרך האיבחונית/טיפולית

מנהל פורום דלקות מפרקים