כאבים משתנים בפרקים בזמן ואחרי מחלה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/12/2012 | 21:36 | מאת: סיון

שלום. לפני כשבוע וחצי התחלתי לסבול מכאבי גרון. רופאת משפחה אבחנה דלקת על סמך התבוננות ותאורי ורשמה לי מוקסיפן לשבוע ימים. לאחר יום נוסף בערך כאב הגרון נעלם אך החלו להופיע שיעולים וכאבים נודדים בגפיים, באזורים שונים ובאופן משתנה כאשר במשך היום הייתה הקלה משמעותית ולפנות ערב החמרה משמעותית עד כדי קושי לתפקד, לזוז וכד'. הדבר נמשך עד היום. היום עשיתי בדיקות דם ויצא ESR 64. שאר המדדים יצאו תקינים, כולל CRP. מה זה אומר? אני מודאגת וחוששת.

שלום קשה לקבוע מהתאור. כאב מפרקים קרוב יחסית לזמן התחלת כאב הגרון בדר"כ לא מתאים לדלקת מפרקים אך כל דבר תואר. פני לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים