תוצאות בדיקת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/10/2017 | 16:48 | מאת: סופה מחלוף

שלום רב עשיתי בדיקת מיפוי עצמות בגלל כאבים בגוף,גב תחתון משפעה בצד ימין ברך כפות ידיים ואצבעות והתוצאה שקיבלתי היא זאת: שינויים ספונדילותיים קלים בעמוד שדרה מותני תחתון s1-L5. פרקים 1MCP בשני כפות ידיים ופרקים קטנים באצבעות 1-2 דו צדדי. מה זה אומר בבקשה?? אשמח לתשובה בהקדם

שלום מיפוי עצמות היא בדיקה מאד לא ספציפית שחייבת להיות במתאם עם התשאול והבדיקה הגופנית. לרוב התאור המצורף הוא של שינויים ניווניים הקשורים לגיל אבל חסרים כאמור נתונים ביסיים כמו גיל אופי הכאב וכו'. יש לגשת לרופא שהפנה למיפוי.

מנהל פורום דלקות מפרקים