ברך נתפסת לאחר ישיבה של כרבע - חצי שעה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/09/2017 | 15:52 | מאת: ש

שלום. בת 50. לאחר ישיבה (למשל מול המחשב) של זמן לא יותר מדי ממושך, יש לי קושי לשוב לכופף את הרגל. כאילו שהברך "נתפסה" ולאחר מעט פעילות המצב התקין חוזר. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

09/09/2017 | 16:08 | מאת: ש

מבקשת להוסיף שבנוסף למתואר לעיל, קיים גם כאב מתחת לברך בצידה הימני. תחושה של מתיחה בצד הימיני של השוק.

שלום תשובה מהימנה מצריכה בדיקה אבל יתכן שמדובר בבעיה במיניסקוס הגורמת ל"נעילה" של הברך,. יתכנו שינויים ניווניים בסחוסי הברך שיגרמו להפרעה דומה. רצוי להבדק על ידי אורטופד.

מנהל פורום דלקות מפרקים