דלקת בכתף שמאל, לא עזרו אטודולק ופיזיוטראפיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/08/2017 | 23:35 | מאת: אושרי

שלום רב. מזה כחמישה חודשים שיש לי כאבים בכתף שמאל. זה התחיל לאחר שהתחלתי לעשות מקבילית. האורטופד אמר שזה דלקת ולקחתי אטודולאק. ואני עושה פזיוטראפיה אך זה עדיין לא עבר. מה דעתך ?

23/08/2017 | 23:39 | מאת: אושרי

שלום רב. בן 42. מזה כחמישה חודשים שיש לי כאבים בכתף שמאל. זה התחיל לאחר שהתחלתי לעשות מקבילית. האורטופד אמר שזה דלקת ולקחתי אטודולאק. ואני עושה פזיוטראפיה אך זה עדיין לא עבר. מה דעתך ?

שלום נשמע שמדובר בדלקת גיד מכנית על רקע שימוש "עודף". החלמה של גידים יכולה להמשך זמן רב מאד ולעיתים קרובות נותרת מגבלה תפקודית קבועה.

מנהל פורום דלקות מפרקים