כאב במפרקי האצבעות בידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/07/2017 | 15:34 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 40 , לפני 3 שבועות התחלתי להרגיש כאב בכיפוף באצבע אחת ביד במפרק שלה. זה נמשך עד שלפני מס ימים התחלתי להרגיש זאת גם באצבעות אחרות וגם ביד השניה בשעות הבוקר בכיפוף. אני חייבת לציין שהתחושה היא רק בכיפוף ובעיקר בשעות הבוקר. בקימה זה משתפר משמעותית וכך גם לאורך היום. אין חום מקומי או נפיחות, אדמומיות וכו.. נפגשתי עם רופאת המשפחה שלי ששלחה אותי לבדיקות דם כדיי לשלול דלקת אבל לטענתה לפי הסימפטומים היא חושבת שמדובר בגיל.. ובשינויי מזג אויר ושאני יכולה להירגע.. האמנם? אני מניחה שיהיה אפשר לדעת רק אחרי הבדיקות אבל אשמח לדעתך. אני ממש בלחץ. תודה

שלום הכאב נשמע דלקתי באופיו. המתיני לתוצאות המעבדה שעשויות להועיל בהכוונה ופני לראומטולוג אם הכאב נמשך או שהמעבדה חריגה.

מנהל פורום דלקות מפרקים