כאבים חדים במרפק ימין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/11/2012 | 14:32 | מאת: תום

שלום דר' קמחי, בימים האחרונים אני מרגיש כאבים חדים במרפק ימין בזמן תנועת מפרק המרפק. כאבים חדים עד כדי כך שמונעים ממני לבצע את פעולת יישור המרפק. אני בן 21 ללא עבר רפואי אורטופדי במרפק, זוהי הפעם הראשונה שאני חווה כאבים כאלה באיזור זה. אשמח לתשובה בנושא, תודה רבה!

01/12/2012 | 03:15 | מאת: מיקי

הייתי אצל רופא רמטולוג שאלה ראשונה שאל על פסוריזיס ואכן יש לי מעט בראש ואחרי עוד בדיקה כללית אמר את המשפט שמוטט אותי יש לך דלקת פרקים כרונית אני בן 60 זה היה בדיוק ביום ההולדת שלי איזה מתנה קטלנית קיבלתי ליום ההולדת המליץ על כדור בשם מטוטרקסט 12.5 מג לשבוע ולמחרת כדור פוליד אסעד , הבנתי שהכדור מטוטרקסט גורם לתופעות לוואי קשות בשלב. זה אני נמנע לקחת אותו האם יש כדור אחר פחות מזיק כי הכדור שהרופא קבע מיועד גם לחולי סרטן ומכאן החשש שלי, מה עושים, אני ביאוש ?

מנהל פורום דלקות מפרקים