כאבים ביד שמאל שורש כף יד תעלה קארפלית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/07/2017 | 21:49 | מאת: חופית

אני סובלת עם כאבים ביד שמאל מזה שנתיים הייתי אצל אורטופד כף יד שפעם ראשונה הזריק סטרואידים לשורש כף יד ..ששם בעצם התמקד כאבי ...לאחר חצי שנה שוב חזר הכאב אבל הפעם למרפק היד ...שוב קיבלתי את אותה זריקה הפעם למרפק ..הכאב נעלם לחצי שנה ...ועכשיו שוב חוזר נשלחתי לסיטי צווארי הכל יצא תקין ..בנוסף התחיל מזה כמה חודשים כאבים בגב תחתון עד כדי כך כשקמה מישיבה כואב לי להתיישר לעמידה ישרה .מה עליי לעשות בבקשה

13/07/2017 | 09:13 | מאת: guy

גם אני באתי להתייעץ להעלות שאלה דומה. המליצו לי על מכשיר לייזר ביתי כלשהו. תוהה אם עוד מישהו שמע או מכיר

מנהל פורום דלקות מפרקים