רמטולוג היכול להמליץ על קנביס רפואי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/06/2017 | 11:17 | מאת: דני

שלום שלום חולה בדלרת פרקים שיגרונית מחפשת רמטולוג היכול להמליץ על קאנביס רפואי. תודה

שלום ככלל השליטה בדלקת מפרקים שגרונית הינה בעזרת טיפול בתרופות נוגדות דלקת. ישנן תרופות רבות היום, אצל רוב החולים ניתן להגיע לשליטה טובה במחלה. אם הראומטולוג שלך סבור שהטיפול התרופתי המקובל מוצה או שיש מרכיב של כאב כתוצאה מנזק בלתי הפיך הוא מפנה בדר"כ למרפאת כאב כדי לקבל טיפול בכאב. כחלק מטיפול זה לפעמים מציעים גם קנביס.

מנהל פורום דלקות מפרקים