זריקת כרבולת של תרנגולת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/11/2012 | 22:31 | מאת: מיקי

שלום רב אני סובלת מכאבים חזקים בברכיים רק בתנועה כמו כיפוף הברך עליה וירידה במדרגות,התעמלות שכרוכה בכיפוף הרגליים וירידה עם גב זקוף. אני מוגבלת בתנועות ,והברכיים כמעט מנוונות מחוסר פעילות. אין לי בעיה בהליכה הומלץ לי זריקות כרבולת של תרנגולת מאחר והאיבחון במיפוי התעבות סינויאלית האם הזריקות יעילות לפרק זמן ממושך?האם גורמות לכאבים בתחילת הטיפול ? תודה

שלום חלק מהנתונים לא ברור. למשל במיפוי לא רואים התעבות סינוביאלית. לא כתבת מה גילך. לזריקות הנ"ל יעילות מאוד מוגבלת. האם פנית לראומטולוג? אם לא רצוי

מנהל פורום דלקות מפרקים